Kiindfestival is het festival dat word georganiseerd door Kiind Magazine. Dat is een tijdschrift over ontspannen ouderschap en zij organiseren jaarlijks een festival vol theater, activiteiten, informatieve workshops en meer. En dit jaar stond De Makerswinkel op de markt, met vele andere duurzame en bewuste winkels.

Ik wist net precies wat ik kon verwachten als kraamhouder, omdat ik het voor het eerst deed. Maar ik moet zeggen, het was ontzettend leuk! Ik had hele gezellige buren, die ook heel informatief waren. Altijd fijn als mensen hun kennis en ervaring willen delen.

En de Maakkoffers werden heel positief ontvangen. Ik had op mijn kraam een test timmerhoekje gemaakt. Kinderen konden in boomschijven spijkers slaan met de hamers die we verkopen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Dat beviel zo goed, dat ik de hamers ergens halverwege de middag al uitverkocht had!

Ik heb een hele fijne middag gehad, vol fijne gesprekken die zelfs leiden tot nieuwe samenwerkingen. En veel koffers verkocht die alvast werden weggezet voor de feestdagen of als verjaardagscadeau. En vooral heel veel mensen enthousiast gemaakt met mijn eigen enthousiasme. Ik ging moe maar voldaan naar huis. Nu gauw kijken welke markt gaat volgen, want dit smaakt naar meer!